Az angliai forgalmazó az összkerékhajtású változattal kezdte, majd az Európában újdonságnak számító ötajtós Sport-tal folytatta a Suzuki Swift modellfrissítésének kommunikációját, és most közreadta az első teljesen hivatalos képeket a felfrissített hétköznapi változatról.

Meglepetés nincs, hiszen korábban már láthattuk a képeket, talán csak az, hogy a ködlámpák köré kanyarított LED-es menetfény nem alapfelszerelés, hanem csak az arrafelé SZ4-esnek hívott csúcs-szinthez jár, a tükörházba épített oldalsó irányjelzőkkel együtt. Az új megjelenésű 16-os könnyűfém felni már az SZ3-as szinttől jár.

Korábban már megírtuk, hogy a váltóáttételezés módosításával tették takarékosabbá az 1,3 literes, 75 lóerős dízelmotorral szerelt változatot, amely immár az SZ4-es csúcs-felszereltséggel is elérhető – korábban az SZ3-as szint volt a maximum a DDiS-nél. Esztergomban már sorozatban gyártják a felfrissített Suzuki Swiftet, egyelőre nincs hír arról, mikor jelentik be hivatalosan a változásokat.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!