Görögországban manapság mindenféle radikális csoportok alakultak, közéjük tartozik a magát Nemzetközi Forradalmi Frontnak nevező csapat (a Monty Python óta tudjuk, hogy nem keverendő a Nemzetközi Forradalom Frontjával) is, akik legutóbb a Microsoft helyi székháza ellen hajtottak végre egy terrortámadást.

Először is elloptak egy Nissan kisteherautót, amivel betörték az üvegajtókat. Mivel azonban gyávák voltak, mindezt tolatva tették, és bizony elég nagy ellenállást tanúsított a zárt fotocellás ajtó, de végül átjutottak rajta, csakhogy elakadjanak a falban. Hátra nem tudtak menni, és az ajtókeret megakadályozta azt, hogy előre menjenek – pechjükre nem tudták kinyitni a fülke ajtaját, mert útban volt az ajtófélfa. A jobb oldalon aztán ki tudták préselni magukat a bukósisakot viselő fiatalok, akik három Molotov koktélt meggyújtottak, majd távoztak a helyszínről. Csak a földszinten keletkezett anyagi kár, személyi sérülés nem volt.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!