Úgy tűnik, a korábban európai szemnek meglepő formákat produkáló Ssangyong megelégelte, hogy túlságosan is átlagos megjelenésű a Korando modellje, így már el is készültek a frissítéssel. Meglepő módon nem lesz borzasztó a végeredmény.

Átalakul a fényszórók formája, és ezzel egy időben – extraként – xenon lámpa is választható lesz, a LED-es menetfény minden példányon ott lesz. Persze az első lökhárítót is lecserélik, itt talán az immár kerek ködfényszóró említhető a legfeltűnőbb változásként.

A legfontosabb változás mindenképpen az lesz, hogy teljese új műszerfalat kap a szabadidő-autó. Az eddigi műanyag-túltengés helyett sokkal szemrevalóbb formákat, némi kályhaezüstöt és fautánzatot is látunk, minden bizonnyal új generációs fejegységeket használnak. Ezen kívül még a hátsó lámpák formáját módosítják a Ssangyong Korando esetén, a motorokhoz várhatóan nem nyúlnak.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!