Az Autofacil weboldal egy olvasója, egy bizonyos Joaquín Costa lett figyelmes az új egyterűre, amely Pontevedrában álldogált mindenféle álcázás nélkül egy Citroën autószállító hátulján, és gyorsan le is fényképezte azt.

Az új Citroën Grand C4 Picasso erősen hasonlít a szintén hasonló körülmények között megismert, később tanulmányozott, végül nemrég hivatalosan is bemutatott C4 Picasso legújabb generációjára, de azért egyedi az orra is. A felső, a márkajelzést is tartalmazó bajusz például kifut egészen a lámpákig, másfajta az első lökhárító formája és az ott elhelyezett légbeömlő is.

Mondani se kell, teljesen egyedi a hátsó rész, és ezúttal igazán kitettek magukért a formatervezők a bumeráng formájú lámpákkal. Hiányzik az oldalvonal törése, a C oszlop kívülről mindössze egy ezüst színű dekorbetét, a raktér nyílása óriási méretű, magába foglalja a lámpákat is. Várhatóan ugyanazokkal a motorokkal kínálják majd a jó arasznyival hosszabb Citroën Grand C4 Picassót, mint az ötszemélyes változatot.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!