Van, amikor az autógyárak mindent elkövetnek, hogy az általuk készített típus mégvéletlenül se lásson idő előtt napvilágot, van, amikor már az álcázott autók vezetésére is meginvitálnak újságírókat – ez utóbbi menetrendet választotta az Opel a Corsa modellfrissítésnél is.

És hogy a július 9-én esedékes bemutatóig is legyen szó az autóról, véletlenül úgy intézték a sajtó vagy katalógusfotók készítését, hogy Párizs közepén, a Panthéon környékén fotózzák az álca nélküli autókat, fényes nappal, emberek ezrei láttára. Az lett volna a csoda, ha nem sikerül lefényképezni az újdonságot. Tehát immár tudjuk, hogy az oldalfal alján látható lemezív mellett az ötajtósnál módosítják az oldalsó ablakvonalat is, a hátsó ajtón felfelé fordul az övvonal. Az orr az Adam stílusában születik újjá, a hátsó lámpa már inkább merivás, de azért jól felismerhető marad, hogy itt még mindig az Opel Corsa negyedik generációját látjuk. Az ősszel kerül majd a kereskedésekbe a megújuló kisautó.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!