Mifelénk természetesnek veszi az ember, hogy gyári platóval jönnek a pickupok, de bizony rengeteg piacon feláras extra ez a karosszériaelem. A fényképeken látható felfrissített Ford Ranger alapválozata is nélkülözi ezt a felszerelést.

A tavalyi év végén a Ford már mutatott egy képet a felfrissített Ranger pickupról, de azon a mindenféle lehetséges kiegészítővel ellátott, dupla fülkés változatot láthattuk. Ennek a tökéletes ellentéte a fotókon látható fapados modell, amelynél még a gyári platót is egyszerű lemezből készült darabbal pótolták, hogy egyáltalán ki tudjon hajtani a jármű a közútra. Egyébként a karosszéria összes műanyag eleme fényezetlen fekete, beleértve a hűtőrácsot is.

Műszakilag nem lesz semmi változás a felfrissített Ford Rangernél, a dízelmotorokat már teljesítik az Euro 6-os normákat, ennek megfelelően a 2,2 literes négyhengeres és a 3,2 literes öthengeres turbódízel is pár lóerővel/Nm-rel nagyobb teljesítményt nyújt majd. Marad a kapcsolható összkerékhajtás és a választható automatikus váltó.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!