vw1

Tanulmányautóként természetesen a legmagasabb felszereltségű, legnagyobb motorral – 3,6 literes V6-os, 280 lóerővel – szerelt Volkswagen Atlasból készítették el a Weekend Edition első példányát, a folytatásról majd azt követően döntenek, a Chicagói Autószalont látogató közönség részéről milyen visszajelzéseket kapnak.
vw2
A hűtőrácsba került egy LED-es kiegészítő fényszóró, a tetőre pedig egy bővíthető (legfeljebb 501 literes térfogat) Urban Loader nevű dobozt helyezték. Az utastérben is van az új elem, az első ülések támlájára univerzális táblaszámítógép-tartót szereltek. A csomagteret állatokat biztonságosan visszatartó háló választja le, és fényképen ugyan nincs, de strapabíró, a középső üléssor hátulját is védő pléd is van a fedélzeten. A Weekend tanulmánynál alkalmazott több kiegészítő egyébként már a VW Atlas forgalmazásának kezdetén megvásárolható lesz, de például az Urban Loader tetődoboz sorsa még bizonytalan.

vw3

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!