A vásárlók pillanatok alatt elkapkodták a 2,1 millió dolláros Hennessey Venom F5-ös mind a 24 példányát, ezért a műhely a tényleges költségnél magasabbra árazta be a kabrió változatot – 900 000 dollár a felár, tehát 3 millió dollár az alapár –, hogy azzal sok pénzt keressen, és nem aggódik azon, hogy gazdára talál-e mind a 30 példány.

A világ leggyorsabb nyitott tetős autójának ígérik a Hennessey Venom F5 Roadstert, igaz, pontos adat majd 2023-ban lesz, amikor végsebesség-próbát tartanak majd egy repülőtér megfelelően hosszú kifutóján; a saját tömeg 45 kg-mal emelkedik a kupéhoz képest, de még így is 1,5 tonna alatt marad. Az Alcantara műbőrrel kárpitozott karbon tetőpanel tömege 8 kg, így azt 1 ember is kényelmesen tudja mozgatni, miután a 4 csavart és 2 reteszt old – az autóban nincs helye, tehát otthon kell hagyni azt – Merino gyapjúval bélelt zsákot és tárolóállványt is mellékelnek az autóhoz. Annak érdekében, hogy a 6,6 literes biturbó V8-as (842 LE/1617 Nm) működése zavartalan legyen, rengeteg apró szellőzőnyílást vágnak a motortértetőre.

Egyediek a Hennessey Venom F5 Roadster elöl 19, hátul 20 colos felnijei, amelyek peremén a Hennessey és a Roadster felirat is olvasható. Extraként kézzel polírozzák ezeket, az eljárás több hétig tart és ennek megfelelően drága, a másik várhatóan népszerű extra a fényezés elhagyása, azaz a látható karbon karosszéria lesz.