A BAIC konszernhez tartozó Arcfox, azaz sarki róka nevű villanyautó-márka folyamatosan bővíti a kínálatát, mini városi autóval kezdtek, most pedig bemutatták a középkategóriás szabadidő-autójukat, amelyet Alfa-T néven dobnak piacra. A karosszéria hossza 4788 mm, szélessége 1940 mm, magassága 1683 mm és 2915 mm a tengelytávolság.

Egy-egy villanymotor hajtja a tengelyeket, a rendszerteljesítmény 218 lóerő és 360 Nm, Dél-Koreából vásárolják a 93,6 kWh kapacitású akkumulátort, amivel a kevésbé reális NEDC szabvány szerint 653 km a hatótávolság. A fejlesztésben a kínai cég a Magna nevű beszállítóra hagyatkozott, utóbbi most építette fel a fejlesztőközpontját Kínában, az onnan kikerülő első autó az Arcfox Alfa-T.

Maga a gyár mindent megtesz annak érdekében, hogy sikeres legyen az autó piaci bevezetése, az első ezer vásárló az idén napi 10 kWh ingyen energiát kap ajándékba (töltőkártya), az autó átvételekor ajándékot kapnak, egyedi slusszkulcs (jeladó) és a gyári alkalmazás összes funkciójához hozzáférhetnek fizetés nélkül. Nyereményjátékban is részt vesznek, a győztest a sarkvidékre szállítják majd, ahol szerepel a gyár által forgatott dokumentumfilmben, amelyben az éghajlatváltozás hatásait vizsgálják a névadó sarki rókák életére.