Oroszország legmagasabb hegycsúcsairól kapta a nevét az a négy darab, egyedi Rolls-Royce Cullinan, ami a Spirit of Russia nevű limitált szériát alkotja: az Elbrusz, a Krasznaja Poljana hegység Ajbgha-gerince, az Altaj Arany-hegyei és a Klucsevszkaja Szlopka vulkán voltak a névadók.

Matt fényezést kap a karosszéria, a krómozott küszöbborításon olvasható angolul a név, a belső hangulatnál pedig hideg környezetet akartak alkotni, hogy azzal is a magas csúcsokon uralkodó időjárást idézzék. A bőrkárpit alapvetően fekete, a kontrasztos szín pedig mind a négy autónál egyedi. A csillagos égbolt tetőkárpiton Oroszország körvonalát lehet felfedezni, azon belül nincsenek világító LED-ek.

Nem árulták el, hogy mennyibe kerülnek a Spirit of Russia széria tagjai, az autók között vannak felszereltségbeli különbségek is, hiszen van, amelyik háromszemélyes hátsó ülést kap, és olyan is, amelyik foteleket kap. A Rolls-Royce egyébként tavaly rekordértékesítést produkált Oroszországban több mint 200 autó eladásával.