Nem valószínű, hogy kiderül majd a végén, hogy végül ki is fizeti a londoni Tower hídon megállt autó eltávolításának költségét, az biztos, hogy az egyéb okokból letartóztatott sofőrnek papírja van arról, hogy járműve nem akadályozza a forgalmat, ezért nem is kell elszállítani azt. A probléma azzal kezdődött, hogy a fehér színű Lamborghini Countach-ból a lehető legrosszabb helyen, London belvárosának közepén a Tower híd útpályáján fogyott ki a benzin szerdán kora este, fél 7 körül. Jobb híján (magas padka) leállította a szélső sávban szuperautóját a vezető, és elment benzinért. Önmagában is elég feltűnő jelenség az autó, a brit főváros alaposan be van kamerázva, így amikor a peches sofőr visszatért, már várták a rendőrök.

És igazából csak ekkor kezdődött az ismeretlen úriember rossz napja, hiszen a személyazonosság ellenőrzése során kiderült, hogy körözik, és azon nyomban le is tartóztatták. Majd lekérdezték a fehér Lamborghini Countach rendszámát, és kiderült, hogy azt a nyilvántartás szerint egy fekete Land Rovernek kellene viselnie. És itt jön a csavar, a rendőrök úgy döntöttek, a Tower híd szélső sávjában leállított szuperautó nem akadályozza a forgalmat, benzin híján nem jut messzire, úgyhogy otthagyják. Csütörtökön szinte egész nap ott volt az autó az egyébként forgalmas út szélső sávjában.

Akkor eszméltek a rendfenntartók, hogy valami nincs rendben, amikor a Transport for London szervezet forgalmistája beszólt a rendőrségre, hogy tegyenek már valamit, hiszen a forgalmas Tower híd egyik sávját egy leállított sportkocsi blokkolja. Ezt követően a rendőrök gyorsan kerítettek egy darus kocsit, és csütörtök délután 3 óra körül megszüntették a forgalmi akadályt.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!