Rögtön egy jó tanáccsal kezdenénk a beszámolót: kedves Porsche 911 vásárlók, ne higgyék el, hogy az autójuk mindenre képes. Mert szemmel látható módon nagyon rosszul úszik a vízen. Abból kiindulva, hogy nem jutott messzire a parttól, még az is feltételezhető, hogy bizony kacsakő helyettesítésére se használható.

Az itt látható baleset körülményeiről egyébként nem sok minden ismert azon kívül, hogy a kínai Jinan városának közelében történt, no meg az, hogy valamiért a Porsche 911-es sofőrje nagyon fél a víztől. Mi mással magyarázható, hogy a kocsi orrára kimászva várt a segítségre? Talán a kapitány hagyja el utoljára a süllyedő hajót?

Nem tudjuk, csak valószínűsítjük, hogy az autó túlságosan soknak bizonyult a kedves tulajdonos vezetési tudásához, aminek az alapos, minden üregre kiterjedő mosás lett a vége. Az autó menthetetlen, hiszen amennyiből kiszárítanák és újjáépítenék, annyiból egy új Porsche 911-est is tudna magának venni az ember.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!