A Fülöp-Szigetek autós híreivel foglalkozó AutoIndustriya.com weboldal segítségével lettek híresek a hivatalos ütemterv szerint június 11-én leleplezésre kerülő új generációs Nissan Navara álcázatlan fényképei. A leírás szerint Roger Edma küldte be a fotókat, amelyek a Nissan Navara Club Thailand weboldalára kerültek fel.

A japán gyártó ügyvédei gyorsak voltak ugyan, de nem eléggé. Arra kérték meg a weboldalt, hogy legyen szíves eltávolítani a képeket, és hasonló témájú e-maileket küldtek azoknak a weboldalaknak, akiket utol tudtak érni, de hát az internet korában ettől még nem tűnnek el az újdonság képei. Főleg, hogy a gyár is egyre másra adja közre az újabb és újabb információkat a pickupról, például ez a műszerfal fotó is hivatalos forrásból származik.

A kémfotók mellé még azt a pár szavast leírást is mellékelték, hogy 190LE/450 Nm teljesítményű 2,5 literes dízelmotor hajtja majd az újdonságot, ami 6 fokozatú kézi kapcsolású és 7 fokozatú automatikus váltóval lesz majd elérhető. Ez persze csak találgatás egészen június 11-ig, az azonban biztos, hogy a Nissan jogi eljárást indít az ellen a beszállító ellen, ahol az álcázatlan fényképek készültek az új pickupjáról.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!