Alaposan átgyúrta az öt éve piacon lévő Kangoo modelljét a Renault, a formai változások mellett azokat a műszaki újításokat is megkapja, amelyeket egyébként a Mercedes Citan kapcsán készítettek.

Az A oszlop előtti részre korlátozódik a megújulás, hátrébb és feljebb kerültek a fényszórók, új a lökhárító – a Z.E. elektromos változatnál ide került át a elektromos töltő csatlakozás. Utóbbinál egyébként kékes színben játszik a hűtőrácsot helyettesítő műanyag borítás, és ugyanez elmondható a hátsó lámpa búrájáról.

Belül kicserélték a kormánykereket és a középkonzolt is, és immár itt is rendelhető az R-Link fejegység. Az elektronikus menetstabilizáló emelkedőn indulást segítő funkcióval és Grip Xtend névre keresztelt elektronikus differenciálzárral is bővült. Az 1,5 literes dízel három teljesítménnyel (75, 90 és 110 LE) választható, a karosszéria két tengelytávolsággal (a legrövidebbet törölték) választható.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!