Május 27-én, este 6 óra körül játszódott le az alább látható jelenet a Kamcsatka régióban található Petropavlovsk városában. Az előzményekről annyit tudunk, hogy a Subaru vezetője balesetet okozott, és elhagyta a helyszínt, a rendőrök meg üldözőbe vették, füvön-járdán keresztül menekült a vétkes, több esetben is alig tudtak félreugrani előle a gyalogosok, végül egy lakótelepen tartóztatták fel, miután frontálisan nekihajtott az egyik járőrautónak.

Ekkor csatlakozunk bele a történésekbe, a subarus ugyanis nagyon nem akar rendőrkézre kerülni, és végül is a mögötte álló rendőrautót felöklelve menekül el végül a helyszínről. A rendőrök eközben kilövik a kerekeket, ennek ellenére távozik a kamera látóköréből. De nem jutott messzire, pár száz méterrel távolabb hagyta magára immár járásképtelen autóját a sofőr, akit nem messze a roncstól kaptak el. A gyanú szerint részeg volt a Subaru vezetője, a véralkoholvizsgálat még folyamatban van, de abban biztos lehetünk, hogy annak eredményétől függetlenül börtönbe fog kerülni emberünk.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!