Valami különleges tudatmódosító hatása lehet a Nissan lépcsős hátú kisautójának, hiszen az emberek csupa olyan dolgot látnak bele, ami nem igaz. Rögtön azt követően, hogy Indiában üzleti limuzint faragtak a csöppségből, a gyár rögtön sportkocsit próbál faragni a piactól függően Sunny, Versa és Almera néven is forgalmazott kocsiból.

Hivatalosan Almera Nismo Performance Package tanulmány névre hallgat az alkotás, amelynek elsődleges célja, hogy az autóban rejlő teljesítményre irányítsa a figyelmet. Már ha ilyesmi elmondható egy 99 lóerős benzinmotorral hajtott kocsiról, de ilyen apróságokon nem akad fenn a Maláj forgalmazó.

A változtatások optikai jellegűek, az első lökhárító formáját rátétekkel vadítják, a tetőt fólia segítségével szürkítették be, alul piros csíkkal dolgoztak a dekoratőrök, és nem feledkeztek meg a látványos felnikről és kipufogóvégződésről sem. Malajziában a negyedik negyedévtől lehet majd megvásárolni a Nissan Almera Nismót, a többi piacon 2014-től lehet majd elérni a sportcsomagot az autóhoz.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!