A Rolls-Royce Wraith kupéból készítették el a Carbon Edition változatot, amelyben az alapáron adott fabetétek helyét karbonból sütött elemekkel töltötték meg. Ehhez a különkiadáshoz lehet mostantól (vagy épp visszamenőleg) rendelni az új, hat darabos poggyászkészletet.

A könnyű és strapabíró karbonból készítették el a vázat, a külsőnél pedig azt a bőrt használják, amelyet az üléseknél is, természetesen a díszvarrást is ugyanazzal a cérnával követik el. Úgy helyezték el a kapaszkodókat, hogy azok a tömegközéppontnál legyenek, ergonómiai szempontok alapján formálták őket.

Minden táskán megtalálható a Spirit of Ecstasy szobor képmása, a gurulós koffernél magától értetődően a keréktárcsákon mindig függőlegesen áll a márkajelzés – ennyi pénzért mondjuk ez a minimum. Érdekes módon világszerte több ára is van az egyező tartalmú poggyászkészletnek, az USA-ban 45 845 dollár (12,6 millió Ft), Európában 28 984 euró (9 millió Ft), Japánban 4 753 323 jen (12 millió Ft) az ára, a világ többi piacára 42 606 USD, azaz 11,7 millió Ft az ár.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!