Úgy tűnik, az Audi nem bízik abban, hogy a jó sok pénzzel megáldott vásárlók ízlése olyan kifinomult, mint az övék, ezért már előre pontosan összeállította az Audi A8 W12 Exclusive limitált széria két változatát, amelytől nem térhetnek el a vásárlók.

Van egyszer a grafitszürke külső, az öt duplaküllős felnivel és a narancsbarna (Agatha cognac a szín neve) belső hangulattal, a kevésbé sablonos autóra vágyóknak kék színt, sokküllős felniket és fehér bőr belsőt adnak. Mindkét változatból 50-50 darabot készítenek majd jövő márciustól kezdve a quattro GmbH szakemberei Neckarsulmban, ahol a szerelősorról levett autókat az ő szakembereik fejezik majd be.

Az üléseket különösen puha Poltrona Frau bőrrel vonják be, a műszerfal, az ajtókárpit és a könyöklő Nappa bőrt kap, a tetőkárpit pedig Alcantara. Magától értetődően különféle különleges megoldásokkal dobják fel a hangulatot – díszcsíkok, gyémánt varrás -, és természetesen az Audi A8-ashoz elérhető összes extra ott van a fedélzeten, még a lábtartós, előrebillenő anyósülés is. A W12 Exclusive autók különlegességéről a küszöbburkolatokon olvasható, hátulról megvilágított sorszámozott felirat tanúskodik majd minden alkalommal, amikor ki- és beszáll a kedves utas.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!