Indiában bemutatkozott a Nissan Terrano, amely ez alkalommal egy alaposan átdolgozott Dacia Duster. Persze az indiai változatról van szó, ahol – mivel nem igazi alvázas terepjáró – csak elsőkerékhajtással lehet megvásárolni a típust, 1,6-os benzines vagy 1,5-ös dízelmotorral.

Egyelőre nem részletezték a Nissan Terrano műszaki részleteit, de valószínűleg ez is csak elsőkerékhajtással lesz elérhető. Nem ártana, ha ezzel egyébként sietnének, hiszen az indiai márkakereskedésekben már szeptember 1-től meg lehet rendelni az új típust, és a vásárlók biztos kíváncsian várják majd, milyen autót is vesznek.

Attól eltekintve, hogy a karosszéria orrát és hátulját a Nissan formavilágához alakították, még a belső tér is teljesen új. Azt nem tudjuk, hogy ez Nissan-sajátosság, vagy csak a Frankfurti Autószalonon bemutatkozó felfrissített Duster belseje már – hamarosan kiderül. Addig is csak csodálhatjuk az egész személyautós vonásokat mutató, kétszínű belső teret.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!