Ha netán valaki túlságosan divatosnak, netán túlságosan is praktikusnak, vagy esetleg drágának találná a Ford B-Maxot, és megrögzött márka-hívő, akkor csak 2014 közepéig kell várnia, és megvásárolhatja majd az új Tourneo Courier nevű dobozautót.

A műfajhoz képest ennek is jó a megjelenése, de azért ne szaladjunk ennyire előre: a Genfi Autószalonon kiállított példánynál krómozott hűtőrácsot, nagy felniket és bordó fényezést is bevezettek, ezek csak a csúcsmodell sajátjai lesznek. Ami mindben közös, az a Fiesta padlólemez, amelyre 4,14 méter hosszú karosszériát készítettek, amiben 5 embernek és csomagjaiknak van helye.

Törökországban, az Otosan üzemében készül majd az újdonság, amelynél úgy számolnak, a legtöbben dízelmotorral – 1,5 literes, 75 lóerős és 1,6 literes, 95 lóerős – fogják vásárolni, de azért lesz benzines – 1,0 literes EcoBoost 100 lóerővel – is.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!