Először is érthetetlen, hogy a rendőr miért kezdett büntetőcédulát írni a Ferrari 458 Italia-nak, hiszen az autó egy szálloda számára fenntartott helyen állt, és a kulcs is a szálloda parkolóembereinél volt. Azonban amikor a tulajdonos meglátta, mit csinál a rendőr, visszavette a kulcsot, és megpróbált elhajtani a helyszínről.

Ott követte el a hibát, hogy noha elég állt a rendőr, ő elindult, és a videón nem látszik, de a rendőr azt ordibálja, hogy áthajtott a lábamon. Ezek után nem engedelmeskedik a rendőr felszólításának a Ferrari-sofőr, ezért némi erőszakot alkalmazva kicibálja az utastérből a fiatalembert a közeg, majd egy kollégája segítségével a földre teperi. E közben jó alaposan nekicsapva a Ferrari ajtaját egy épp ott tartózkodó taxinak, és a bal hátsó sárvédő is megkarcolódhatott, amikor átdobta rajta a tulajt-sofőrt a rendőr. Talán megkérdezhette volna a rendőrtől emberünk, miért kap büntetést, ami ellen később fellebbezhetett volna, ha azt jogtalanul kapja. Ehelyett letartóztatták.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!