Az Aston Martin autógyár a G and G Business Developments nevű céggel közösen dolgozik a Miami városában épülő Aston Martin Residences nevű ingatlanon, a 66 emeletes toronyház mind a 390 lakásának belső megjelenését és kialakítását az autógyár formatervezői alakítják ki.
aston2
Marek Reichmann, a formatervező részleg vezetője személyesen alakítja ki a két lobbi, a kétemeletes fitneszközpont és a fürdő belsejét, de ha valamelyik vásárló úgy kívánja, a megfelelő felár ellenében az ő lakásukon is dolgozik majd. Az építési területen már 2017 márciusában megnyílik az értékesítési pont, az építkezés csak 2017 nyarán kezdődik, és a tervek szerint 2021-ben fejeződik be.
aston3
Hét egyszerű és egy dupla méretű penthouse lakás koronázza meg az épületet, mindnek saját úszómedencéje és terasza lesz, egyébként 1-4 ágyas apartmanokat alakítanak ki a 300 Biscayne Boulevard Way alatt épülő vitorla-formájú felhőkarcolóban, amelyeket közvetlenül vízen is el lehet majd érni.

aston4

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!