Ahogy azt korábban is jeleztük, a Suzuki SX4 Sedan-nal épp csak annyi történt Indiában, hogy megkapta a kínai orrot, ami 10 mm-rel hosszabb karosszériát és sokkal több krómot jelent az eddiginél.

Indiában csak egyféle belső, bézs-fekete kombináció van, és a hatalmas kijelzős érintőképernyős navigáció is alapfelszerelés. Nem tudjuk, hogy hozzánk mikor érkezik meg az átalakított megjelenésű lépcsős hátú, de lehet, hogy nekünk a mostani megjelenéssel kell kihúznunk azt a rövid időt, amíg az utód be nem mutatkozik. Hosszabb távon pedig csak az ötajtós SX4 marad majd a kínálatban, valószínűleg a radikálisan átalakított orral, amelyet korábban már lefényképeztek Kínában, és láthattak itt az oldalon.

Erről jelen pillanatban annyit tudunk, hogy a Suzuki a Sanghaji Autószalonon mutat be egy kifejezetten sportos megjelenésű lépcsős hátú autót, amelyről két sejtelmes képet is közzétett. Mást nem is nagyon tudunk róla, csak annyit, hogy ránézésre a Kizashinál egy számmal kisebb autóról van szó, tehát az új SX4 testvérmodelljéről lehet szó, amely teljesen egyedi karosszériát kap.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!