2016 végén ürítették ki azt az épületet, ahol a Walter P. Chrysler Múzeum gyűjteményét korábban meg lehetett tekinteni, azt ugyanis irodaként – a Maserati márka újdonsült észak-amerikai székhelyeként – hasznosítják. Most talált új helyre a gyűjtemény, a Plymouth Prowler és Dodge Viper sportkocsik gyártását végző Conner Avenue Assembly Plant-et alakítják át erre a célra.

Az összesen mintegy 37 ezer négyzetméter alapterületű üzemépületben 7150 négyzetméteren kap helyet a látogatható múzeumi tárlat, emellett lesz még egy 2000 négyzetméteres rendezvényközpont, a fennmaradó alapterületen pedig a gyűjteménynek azok a darabjait tárolják, amelyeket épp nem állítanak ki.

Még van pár hónap a megnyitóig, először is építési munkákat kell elvégezni, majd a jelenleg több tucatnyi helyen tárolt gyűjteményt kell majd egy helyre szállítani. A bontási munkák megkezdése előtt az üzem területén használt táblákat és egyéb automobiliákat április 13-án induló webes árverésen értékesítik, a bevételt a United Way for Southern Michigan jótékonysági szervezet számára utalja át az FCA.