A legkönnyebb részén a dolognak már túl van a Dartz, hiszen elkészítették a hatkerekű Mercedes G-osztály tuningjának látványterveit és pár szavas leírását, most már csak egy tőkeerős vásárló kellene, aki meg is rendeli a Mercedes kínálatának legdrágább autójának átépítését.

A Dartz Sahara G-Eopard névre keresztelt alkotás legnagyobb újdonsága, hogy a B oszlop magasságában még jó harminc centit beletoldanak a karosszériába, és a hátsó oldalajtókat hátul rögzítik a karosszériához. Mindez azért, hogy a második sorban utazók kényelmesen tudjanak beszállni az utastérbe, majd ott időzni a rengeteg kényelmi felszerelés körében. Internet-hozzáférés, 3D-s televízió, a dohányzó utasok kedvéért extra teljesítményű légcserélő/frissítő berendezés, no és persze úttalan utakon közlekedő terepjáróról lévén szó víztisztító berendezés is van a fedélzeten, a platón meg egy sátor arra az esetre, ha valakire ráesteledne a vadon közepén. A vételár az egyedi kívánságok függvényében kerül majd megállapításra.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!