Július 13-án, Oznobishin faluban történt a tragédia délután 1 óra körül, amikor egy Kamaz teherautó nekiütközött a 1033-as számú menetrendszerű autóbusznak, amely tele volt emberekkel – köztük sok, hazafelé tartó iskolással.

A szemből érkező autó fedélzeti kamerájának köszönhetően látjuk, hogy a teherautó már az oldalán csúszva, de még mindig nagy tempóval haladva ütközik neki az álló autóbusznak, amelyet kettétör – a busz tökéletes műszaki állapotban volt, az ütközés energiája törte félbe. 18 halott és 55 sérült az eredménye a karambolnak, amelyet a teherautó 46 éves örmény sofőrje okozott, a rendőrség tájékoztatása szerint ő az utóbbi egy évben már hatszor kapott bírságot a KRESZ megsértése miatt. Az okozó jelenleg kórházban van, túlélte a balesetet, amint az orvosok arra alkalmasnak ítélik, börtönbe kerül, ahonnan egész biztosan nem szabadul egyhamar.

(18+) Az alábbi videót csak erős idegzetűek nézzék meg!

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!