Az Eurowag üzemanyagkártyák jelentős előnyt kínálnak a különböző méretű flottával rendelkező vállalatok számára, akik szeretnék elérni ezeket a célokat. Tudjon meg többet arról, hogy az Eurowag üzemanyagkártya-szolgáltatások milyen professzionális fizetési megoldásokat kínálnak, amelyek segítségével csökkenthetők a kiadások, egyszerűsíthetők az adminisztratív folyamatok és nagyobb hatékonyság érhető el az Európában működő flották számára.

Az üzemanyagkártyák egy jobb fizetési megoldást biztosítanak

Néha benzinkártyáknak is nevezik, de az üzemanyagkártyák a hitelkártyákhoz hasonlóan működnek. A céges üzemanyagkártya lehetővé teszi a kártyabirtokosok (például sofőrök) számára, hogy készpénzmentesen vásároljanak üzemanyagot és egyéb előzetesen jóváhagyott szolgáltatásokat/termékeket. Az üzemanyagkártyát kibocsátó vállalat általában kedvezményeket és ösztönző eszközöket kínál a kártya használatakor, például alacsonyabb árakat a hálózatban lévő  üzemanyagtöltő állomásokon vagy kedvezményeket egyéb szolgáltatások árából.

Az Eurowag minden flottában lévő járműhöz egyedi kártyát rendel, ha Önnek ez igénye. A járművezető ezután a járműre kiállított kártyát használhatja a vásárlásokhoz. Az adott vállalathoz tartozó kártyával végrehajtott összes vásárlás egy számlán jelenik meg minden hónapban.

Nézzük meg, hogyan segíthetnek az üzemanyagkártyák a fuvarozó vállalatok flottakezelésben, illetve, hogy milyen egyéb előnyöket kínálnak.

Flottakezelés, költségkezelés és egyebek

A céges benzinkártya számos előnnyel jár. Ezek közül az első az alacsonyabb üzemanyagköltség. Az Eurowag széles elfogadói hálózatának köszönhetően Európa szerte alacsonyabb árakat tud kínálni ügyfeleinek az üzemanyagtöltő állomásokon.

Egy másik előny, hogy az Eurowag üzemanyagkártya tulajdonosok igényelhetik flotta menedzsment megoldásunkat, amely segít növelni az üzemanyag hatékonyságot azáltal, hogy valós időben követi nyomon a flotta összes járművét. Segít elemezni, javítani a gépkocsivezetők vezetési szokásait, és megelőzni az üzemanyaggal való visszaéléseket, az egyes járművek tartályában lévő üzemanyag mérésével.

Azzal, hogy az egész flottára kiterjedő összes havi költséget egyetlen számlán összesíti, csökkenthetők az adminisztratív költségek és terhek, mivel a bizonylatok vezetését és a papírmunka nagy részét ki lehet küszöbölni.

A benzinkártyák a készpénzmentes tranzakciókkal növelik a vezető biztonságát is. A sofőröknek többé nem kell nagy összeget maguknál tartani (több pénznemben), hogy fizetni tudjanak az üzemanyagért. Az Eurowag lehetőséget kínál arra is, hogy üzemanyagkártyájával Európa számos országában autópályadíjat fizethessen, valamint védelmet biztosít az elveszett, vagy ellopott üzemanyagkártyák esetén.

Az Eurowag bármilyen méretű flotta számára megfelelő fizetési megoldást kínál

A legjobb benzinkártya az, amelyik a cége egyedi igényeinek leginkább megfelelő opciókat kínálja. Az Eurowag ügyfelei az előre feltölthető (maximum limit megadással) és az utólagos fizetést lehetővé tévő benzinkártya közül választhatnak. Az utólagos fizetést biztosító üzemanyagkártyák esetén a cég számlát hoz létre az üzemanyagkártya kibocsátónál, aki ezt követően havonta számlát állít ki minden, az adott számlához tartozó kártyán végrehajtott vásárlásról.

A havi kiadások rugalmas kezelése az előre beállított limittel, valamint  a kényelem, hogy minden költségről egyetlen havi számlát kapunk, nagyszerű megoldássá teszi az üzemanyagkártyákat a nagy és a kis szállítmányozási vállalatok számára egyaránt.

Az előre fizetős (prepaid) opció lehet a legjobb üzemanyagkártya a kisvállalkozások számára, mivel szabályozható, hogy mennyit lehet havonta költeni. A nagyobb flották számára értékes lehet az a kényelem, hogy minden járművezetőnek lehetősége van a limit nélkül fizetésre, miközben könnyen nyomon követhető és kezelhető a havi kiadás az Eurowag ügyfélkapun keresztül. Bármelyik opció kínálja is a legtöbb hasznot vállalata számára, biztosak vagyunk abban, hogy egyetért azzal, hogy az Eurowag üzemanyagkártya a legjobb üzemanyagkártya, amelyet egy sofőr a pénztárcájában tarthat.

Az Eurowag egész Európát lefedi

Európa szerte bárhová vezet a flottája útja, az Eurowag több mint 15 000 üzemanyagtöltő állomást magában foglaló, széleskörű elfogadói hálózattal várja. Üzemanyagkártyás ügyfeleinknek számos lehetőséget kínálunk a normál dízeltől és gázolajtól a prémium és alternatív üzemanyagokig. Így sofőrjei biztosak lehetnek abban, hogy az Eurowag a másodpilótájuk lesz.

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy elmondhassuk, miért választja egyre több flotta menedzsmenttel foglalkozó vállalat az Eurowagot benzinkártya szolgáltatójának.