A Go Huge nevű YouTube-os nagypapája fel szeretett volna kerülni a netes videomegosztó oldalra, és úgy gondolta, ha kiválaszt egy már bevált receptet, csak épp sokszorosan túllövi, az elég lesz a tizenöt perces hírnévhez. Bejött a számítása. Go Huge papa a „fogjunk valami medencét, és töltsük tele kólával”-videókat ütötte túl, és nem csak abban, hogy mindenkinél több kólát öntött bele egy gödörbe, de abban is, hogy ha már ott volt a kólató, bele is ugratott a kocsijával.

Az idős férfi akkora gödröt ásott, hogy nem kevesebb mint tizenkétezer liter kóla fért bele. Nyolcezer eurójába került a töltés. Amikor elkészült vele, beült a régi Audija volánja mögé, és beleugratott a barna tóba, pusztán azért, mert az élet egy nagy Jackass-epizód.

A papa ugyan csak a YouTube-on akart slágerré válni, de a kunszt végül tévés megjelenéseket is biztosított neki, amint erről a második videó végén beszámol. A második videó egyébként azt mutatja meg, hogyan vontatták ki a roncsautót a cukros szmötyiből.

Ahogy sejteni lehetett, nem tett jót neki az ugratás.

Az egészben mégis az a legjobb, hogy a papa az első videó elején és a végén is elmondja angolul az ilyenkor szokásosakat: „helló, ez és ez fog történni a videón / ha tetszett a vidi, akkor iratkozz fel a csatornámra.” Az öreg nyilvánvalóan nem beszéli a nyelvet, feltehetőleg fonetikusan leírt sorokat biflázott be, és mondott fel. Imádnivaló.