Svájcban és környékén azért nem olyan ritka a szuperautók látványa, elvégre a környéken bőven laknak olyanok, akik megengedhetik maguknak, hogy a világ legdrágább autóival közlekedjenek.

Tudják ezt persze a helyiek is, akik rendszeresen összejárnak a repülőtereken például, hogy ne csak boltba járásra, de egy kis versenyre is használhassák kedvenceiket.

Most például egy egészen különleges, Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse-t sikerült videóra kapni egy csapat autóimádónak egy gyorsulási verseny közben.

A Bugatti egy Koenigsegg Regerával versenyzett, és nyert elég fölényesen, a probléma azonban nem itt kezdődött, hanem ott, mikor meg kellett volna állni.

La vidéo de la journée d’hier au #SupercarOwnersCircle est en ligne. Lien de la vidéo dans la bio 50 Hypercars, Des accélérations et donuts en Chiron The video of the #SupercarOwnersCircle is live. Link of the video in my bio Video credit : @onlycars38 – #TheSupercarSquad

A kifutópálya ugyanis kevés volt a Veyronnak a lassításhoz, szerencséjére azonban gondoltak erre mások is, így egész könnyen megúszta a Bugatti tulaja, aki egy óriási rakás szénába szaladt „csak” bele így.