Nem tudni, hogy véletlen volt, a kutyának öngyilkos hajlamai vannak, vagy egyszerűen csak rosszul mérte fel a terepet, de az Egyesült Államokban hat emeletet zuhant egy francia bulldog úgy, hogy semmi baja nem lett. Köszönhetően egy Dodge Challengernek!

A Challenger egyik extrája a napfénytető, ami nem túl nagy, de arra pont tökéletes, hogy egy kis extra élményt adjon sofőrjének. Viszont azt valószínűleg sosem gondolták a gyárban, hogy életmentésre is alkalmas ez a kiegészítő!

A Redditre, a New York-i csoportba került fel egy kép és egy történet, amit igazából a felhasználó is alig akart elhinni, annak ellenére, hogy saját szemével nézte végig az esetet.

A leírása szerint épp sétált az utcán, mikor óriási csattanást hallott. Mivel mindenki egy, az utcán parkoló Dodge Challengerre nézett, ezért ő is odasétált.

Kiderült, hogy az óriási zaj az volt, ahogy betört a Dodge napfényteteje. De ez csak a kezdet volt, benézve a kocsiba ugyanis találtak egy lelkesen csaholó, de látszólag nagyon megijedt francia bulldogot.

A beszámolók szerint a kutya a hatodik emeletről indult el világot látni, csak épp elfelejtette, hogy nem tud repülni. Szerencséjére azonban pontosan olyan szögben esett, hogy eltalálja a kocsit, jobban mondva annak a napfénytetőjét, amelyen így beesett, és a puha ülésen landot.

Bár teljesen felfoghatatlan, ezt hogy élte túl a kutya, a hírek szerint az égvilágon semmi baja nem lett, azon kívül, hogy egy kicsit azért megrázta a történet.

Az eset vége (Fotó: Reddit/NY)