Lakossági bejelentésre érkezett ki a rendőrség egy parkoló autóhoz a New York állambeli Hudsonban pénteken. A hívás szerint egy vélhetően megfagyott, idős hölgy ült az anyósülésen. A rendőrök megpróbálták kinyitni a jármű ajtaját, de nem sikerült nekik – ekkor döntöttek úgy, hogy más eszközhöz folyamodnak, és betörték az autó ablakát. Csak hogy ráeszméljenek: az nem egy megfagyott néni, hanem egy újraélesztés szimulálásához használatos, nagyon realisztikus bábu.

Eddig tartott a szerencsés fordulat, mert csakhamar felbukkant az autó tulajdonosa, aki – érthető okból – egyáltalán nem volt elragadtatva attól, hogy betörték az ablakát, és a beszámolók szerint hangosan káromkodva küldte el melegebb éghajlatra a közegeket. A férfi egy egészségügyi segédeszközöket gyártó cégnél dolgozik, és mindig így szállítja a bábut, bekötve, az anyósülésen.

A rendőrök mentségére szól, hogy ezek az eszközök egyébként nem szoktak ilyen realisztikusak lenni, az anyósülésen, bekötve ülni, és pláne nem szoktak oxigénmaszkot viselni. Az intézkedő egyenruhásokat nem is érte retorzió az árnyékra vetődés miatt, hiszen csak azt tették, amit ilyen esetben tenniük kell.