Washington Állam Cascade hegységében a Barlow hágó közelében próbált kempingezni egy pár, azonban hatalmas vihar csapott le a táborukra. Szerencséjükre nem az autójukban kerestek menedéket, mert egy harminc méter magas fa dőlt arra.

Amikor a felhőszakadás elvonult, a tűzoltóktól kértek segítséget, de miután megtudták, hogy emberéletben nem esett kár és nincsenek sérültek sem, hátra sorolták őket, és azt közölték, nem tudják, mikor érnek oda. Ők azonban nem akartak várni, felhívták néhány ismerősüket, akik láncfűrészekkel siettek a segítségükre, és levágták a fatörzs túllógó részeit. A Toyota 4Runner ezt követően beindult, és saját lábán jutott vissza a civilizációba. Nem csoda, a tetőlemezben legfeljebb a belső világítás elektromos vezetékei mennek, amelyek megszakadása nem befolyásolja az alvázas felépítésű jármű működését. Azért érdekes dolog nézni az alábbi videón, hogy halad a faszállító Toyota.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!