Hirdetés – Sok hasznos üzleti megoldást készítünk kisebb-nagyobb cégeknek, üzleti terveket és komplett folyamat rendszereket. Az egyik ilyen praktikus kis program a bruttó nettó bérkalkulátor excel táblázat, amivel a kézben maradó jövedelmet, adót lehet kiszámítani.

Minden vállalkozót érdekel, hogy a havi szinten befolyt bevételből mekkora az az összeg, amennyi a cégnél marad, hiszen ki kell fizetnie az időközben felmerülő kiadásokat, például a munkavállalók jövedelmét, illetve a járulékokat.

A bruttó nettó bérkalkulátor segítségével könnyen kiszámítható a törvény szerinti járulékok, tehát a szociális hozzájárulás, a szakképzési hozzájárulás, az SZJA, a nyugdíjbiztosítási járulék, valamint az egészségbiztosítási járulék, és a munkaerőpiaci járulék összege.

Mivel ezek mértéke évről-évre változik, és az adóalapot csökkentő, növelő tételek, valamint az adókedvezmények is nagymértékben befolyásolják a végösszeget, ezért a bruttó nettó bérkalkulátor használata nélkül elképesztően sok időre lenne szüksége a nettó végösszeg meghatározásához.

A bevételek, kiadások, járulékfizetési kötelezettségek megállapításához szükséges adatok számontartása az autó szervizeléssel foglalkozó vállalkozások életében is kiemelt szerepet játszik. A néhány fős szerelő műhelyek számára elengedhetetlen egy jó autó szerviz munka program, hogy átlássák, követhessék a vállalt munkákat, a dolgozók óra ráfordításait, a költségeket, szabadságokat, mindent, amire a napi munkában szükség van.

A nyilvántartás vezetés lehetővé teszi, hogy a vállalkozók mindig tisztában legyenek azzal, hogy mekkora bevételre tettek szert az adott hónapban vagy évben, és ehhez képest mennyi kiadásuk keletkezett. Az autó szerviz munka program használatával gyorsan és kényelmesen kiszámítható a cég eredménye.

Mivel abszolút nem egy bonyolult és drága vállalatirányítási rendszerről van szó, hanem egy egyszerű, könnyen használható, de komplett megoldásról, ezért a program precíz, kényelmes és költséghatékony használatot tesz lehetővé a szerelő műhelyt üzemelő vállalkozók számára. Ne költsön feleslegesen többet, mint, ami a legtöbb hasznot hozza!