Közismert, hogy a SEAT gépkocsikban is megtalálhatóak az Audi motorok, melyek jelentős részét Győrött állítják elő. Így nem a véletlen játszott szerepet abban, hogy a győri női kosárlabda-csapat támogatója lett a közkedvelt márka, a SEAT.

 A jól működő kapcsolat a közelmúltban újabb mérföldkövéhez érkezett, Orbán Szabolcs, a SEAT márkaigazgatója három gépkocsit adott át a csapat szintén jelentős támogatójának számító Győr városának, azaz a várost képviselő Borkai Zsolt polgármesternek, Bolla Péternek, a polgármesteri hivatal kabinetfőnökének és Szijjártó Péter klubelnöknek.

A gépkocsikat a SEAT-Foton-Győr csapatának meghatározó játékosai használhatják a jövőben. A szlovák Bronislava Borovicková, és a cseh válogatottal Európa-bajnoki aranyérmet szerzett Irena Borecká egy-egy SEAT Cordobával, míg a magyar válogatott csatára, Horváth Zsuzsanna SEAT Toledó-val járhat a jövőben az edzésekre.

Az ünnepélyes átadás február 10-én a győri Magvassy Sportcsarnok előtt volt. Sajnos, az örömbe némi üröm is vegyült, hiszen a ceremónia után alig egy órával kezdődött meg a Szeviép-Szeged elleni rangadó, amelyen nem igazán remekeltek a győri lányok, így 77-48-ra kikaptak.