A Frankfurti Autószalonon leplezte le a Honda első akkumulátoros-elektromos villanyautójának, a retrós külsejű e városi kisautónak a sorozatgyártású változatát, és ezzel egy időben az árakat is közreadták. Magyarországon a 1,5 millió Ft-os állami támogatással számolva a 136 lóerős alapmodell 9 599 000 Ft-ba kerül, míg a 154 lóerős Advance kivitel ára 10 999 000 Ft.

Egyes piacokon már korábban lehetőség volt regisztrálni a vásárlási szándékot, ők már rögtön a végleges rendeléseiket is leadhatják, Magyarországon a forgalmazó épp kedvező finanszírozási lehetőség kialakításán dolgozik. A Honda dedikált márkakereskedőinél lehet majd leadni a megrendeléseket az új modellre, érdeklődni ezekkel kapcsolatban a www.honda.hu weboldalon lehet.

A Honda célja, hogy 2025-ben már csak elektrifizált modelleket értékesítsen az európai piacon, azaz mindegyik autója képes legyen elektromos módban haladni.
„Örömmel tölt el bennünket, hogy a sorozatgyártás fázisába ért a Honda e, és nyilvánosságra hozhattuk az árát. Hatalmas az érdeklődés a modell iránt, a prototípus bemutatkozása óta több mint 40 ezren jelezték vásárlási szándékukat. Ez különösen fontos számunkra, hiszen a Honda e a márka elektromos átállás melletti elkötelezettségét bizonyítja.” – nyilatkozta Jean-Marc Streng, a Honda Motor Europe autó üzletágának vezetője.