A római St. Regis szálloda számára készített különleges autót a Garage Italia Customs, akik nem elégedtek meg azzal, hogy akkumulátoros-elektromos hajtásúvá (Rómában is gondot okoz a levegőszennyezés…) építették át a teljes felújításon átesett Fiat 600 Multiplát.

Az Alcantara céggel közösen készítették el azt a műbőrt, amelyen Pietro da Cortona 1932-1939 között festett Trionfo della Divina Provvidenza című freskója látható, ami egyébként a megrendelő hotel közelében található, és a Galleria Nazionale d’Arte Antica múzeumnak helyet adó római Palazzo Barberini mennyezetét díszíti.

Nem csak a tetőt, de az üléseket is ezzel az különleges Alcantarával kárpitozták. Az autóval egyébként mostantól lehet találkozni Róma történelmi belvárosában, hiszen a hotel vendégeit ezzel fuvarozzák majd céljukhoz, nem kiállítási tárgyról van szó. Az eredeti konstrukcióhoz képest annyi a változtatás, hogy csak két üléssor van a belső térben, azaz nem hat, csak négyszemélyes ez a Fiat 600 Multipla.

Casting light on a new era!Don’t miss the making-of the new courtesy car we made for @stregisrome ! An amazing vintage Fiat 600 Multipla. #GarageItalia #CustomizeYourHappiness #StRegis #StRegisRome #LiveExquisite #castinglightonanewera

Közzétette: Garage Italia – 2018. november 10., szombat