Bővíti a kínálatát az orosz Dartz, ami mostanáig hatalmas méretű, és különösen vastag páncélozással ellátott autókat készített. A lefelé bővülő kínálat egy kétszemélyes, apró roadsterrel bővül, a Mojo névre keresztelt autó először elektromos hajtással lesz megvásárolható Jo-Mojo néven.

Az autót hajtó elektromotor teljesítménye 80 lóerő, nyomatéka 122 Nm, a 100 km/órás sebességet 9,5 másodperc alatt éri el, csúcssebessége 201 km/óra. Nagy távolságok megtétele helyett arra ajánlja a gyártó, hogy a Cote D”Azure-ön ezzel flangáljanak a tulajdonosai. Nem is annyira a kis távolságok miatt, hanem azért, mert arrafelé nem esik sokat az eső, márpedig a Jo-Mojo (és amúgy a normál Mojo) esetén is elhagyták a tetőt.

Ajtók helyett egy műanyagfedél teríti be az utasteret, miután a két ülés ledől az övvonal síkja alá. Extraként egyébként még több akkumulátort is kérhet majd a kedves vásárló, hogy ne csak a tengerparton, de a közelben lévő hegyi utakon is száguldozhasson egy keveset. Figyelemztetés: borzasztó zenét kevertek a videó alá.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!