A norvég TV2 csatorna Broom műsorának oldalán jelentek meg a beküldött képek, amelyeket Barcelonában készítettek az új generációs Nissan Leafről. Épp a gyári videót forgatják, ezért semmiféle álcázás nincs a karosszérián. Nem a legjobb a képminőség, mert ablaküvegen keresztül készültek a felvételek, de a lényeg azért így is látszik. A jelenleginél sokkal divatosabb lesz a megjelenés.

Elsőként a kontrasztos tető tűnik fel, várhatóan többféle szín is választható lesz, elöl a márka legújabb típusaira jellemző V alakú hűtőrácsot látjuk, és akkor még ott vannak a bumeráng alakú hátsó lámpák is. Összességében a Nissan IDS tanulmányt látjuk, némileg megszelídítve. Szeptember elején lesz a világpremier, addig csak annyit tudunk a technikáról biztosan, hogy továbbra is két akkumulátor-kapacitással kínálják majd a Nissan Leaf elektromos autót, ezek közül a nagyobbik már félezer kilométeres hatótávolságot tesz lehetővé – laboratóriumi körülmények között.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!