Hazatérve mindketten a folytatás és a továbblépés mikéntjét tervezgették. Ebben az időszakban kezdett intenzív megbeszéléseket a két csapat. Az első pillanattól kezdve az a cél lebegett a szemük előtt, hogy az elmúlt évek alatt gyűjtött tapasztalatokat és a rendelkezésükre álló logisztikai és szervíz hátteret a lehető leghatékonyabban egyesítsék egy mindannyiuk számára elfogadható közös együttműködés reményében.

Ennek a folyamatnak az eredményeként mára a két, eddig különálló csapat egy egységgé vált. Az új csapat alapját a homogén műszaki bázis jelenti. Mindkét páros NISSAN Navara Pickup-pal vág neki az idei versenyszezonnak. Munkájukat mind a hazai NISSAN vezérképviselet, mind a NISSAN gyár segíti. A két párost egy 6×6-os DAF szervízkamion és egy 4×4-es Mercedes Benz versenykamion támogatja. Az így felálló utazócsapat minden tagja több éves sivatagi versenytapasztalattal rendelkezik.

A csapat idei versenynaptára alapvetően a Világ Kupa sorozatra épül, amelynek első állomása a jövő hét végén zajló Baja Italia, ahol a két autó mellett a Mercedes kamion is rajthoz áll. A 2005. évi Dakar Rally-t megelőzően a csapat 2004-ben előre láthatólag három sivatagi versenyen indul, a tunéziai és a marokkói Világ Kupa futamokon, illetve az egyiptomi Fáraó Rally-n.