Új feladatkörében Isao Ozawa a Suzuki Motor Corporation tengerentúli leányvállalatainak működését felügyeli, különös tekintettel azok pénzügyi és adminisztratív részlegeire, mind a gépjármű-, mind pedig a motorkerékpár-értékesítési piacokon.

Az SMC a rendkívül nehéz pénzügyi helyzetre való tekintettel erősíteni kívánja központi operációját: az újonnan létrehozott osztály ellátja a tengerentúli leányvállalatok további pénzügyi felügyeletét, és ezzel támogatást nyújt az anyavállalat számára.

A Magyar Suzuki Zrt. irányítása előtt Isao Ozawa, aki 1978 óta dolgozik az anyavállalat kötelékében, a Suzuki Motor Corporation közép- és kelet-európai régiója járműipari hálózatának marketing-csoportvezetőjeként tevékenykedett. A magyar leányvállalatot 2007 áprilisa óta vezette.

Hisashi Takeuchi 2007. októberben csatlakozott a Magyar Suzuki Zrt. vezetői testületéhez vezérigazgató-helyettesként és az Igazgatósági Testület tagjaként; feladatkörében a vezérigazgató munkáját támogatta. A szakember magyarországi megbízása előtt a Suzuki Motor Corporation központjában a vezérigazgatói titkárságot vezette. Karrierje az Suzuki Motor Corporation kötelékében 1986-ban kezdődött, miután befejezte tanulmányait a Yokohama Nemzeti Egyetemen, üzleti tudományok szakon. Később, 1986–1997 között az Európai Marketing Osztály munkatársa volt, majd 1997–2003-ban a Suzuki ausztráliai leányvállalatát vezette Melbourne-ben