A SEAT új, jelentősen csökkentett árakat és számos új modellt jelentetett meg a sportos, karakteres, jól felszerelt autók kedvelői számára.

A hazai autópiac legkelendőbb szegmensében a SEAT bemutatja a „FRESH” modellcsaládot. A 2 SEAT Ibizából és 2 SEAT Cordobából álló család minden tagjában közös, hogy félautomata klímaberendezést, vagy teljesen automatikus Climatronic-ot kínál széria felszerelésként. A különböző biztonsági, komfort és teljesítmény igényeknek megfelelve többféle felszereltség közül, valamint az 1.4 literes 16 szelepes benzinmotor 75 és 100 lóerős változatai és az 1.4, illetve 1.9 literes, különösen takarékos PD TDI dízelmotorok közül lehet választani. Az Ibiza modellpaletta a hengerenként négyszelepes, nyomatékos, de mégis „pörgős” 1.2 literes motorral hajtott SEAT Ibiza „EASY” modellel startol már 2.460.000 Ft-tól. Az új „FRESH” modellcsalád részeként az 1.4 literes 16 szelepes 75 lóerős – magas felszereltségű – SEAT Ibiza „FRESH” 2.841.000 Ft-tól érhető el.
Szintén ezen új modellcsalád része, bár a kategóriából messze kimagasló felszereltsége miatt saját nevet kapott a sportosságra hangolt SEAT Ibiza 1.4 16V 100 LE-s Xenon SPORT, melynek felszereltsége két kategóriával feljebb is megállná helyét. A Sport felszereltség mellett, melynek többek között része a sportfutómű, az ABS, EDS, TCS, ESP, CD-s rádió, bőr sportkormány és sebességváltó, sportülések, most a Climatronic, a Xenon fényszóró, 16 colos könnyűfém felnik, tempomat, különleges kárpitozás, esőszenzor, elektro-chrom tükör, fedélzeti számítógép is az alapfelszereltség részét képezi 3.938.000 Ft-ért.

A SEAT Cordoba modellcsalád az „EASY” modellel 2.674.000.-Fttól indul, míg a felár nélküli klímaberendezést tartalmazó „FRESH” modellekből választható a legkelendőbb 1.4 literes 16V 75 LE-s változat, valamint a hatalmas nyomatékú, mégis csupán átlagosan 4.9l-es fogyasztású 100LE-s PD TDI változat is.

Az ízig-vérig sportkocsinak számító 180 LE-s SEAT Leon Sport R/RR modelljei kategóriájukban immáron második esztendeje vezetik a piacot. A siker megkoronázásaként most két egyedülálló csomag választható felár nélkül: A Sport R/RR-hez Alcantara/bőr kárpit, elektromos ülésállítás, elektromos tolótető és téli csomag (ülésfűtés, füthető ablakmosó fúvóka, fényszórómosó) vagy az egyedülálló 0%-os THM finanszírozás választható: a piacon egyedülálló finanszírozás segítségével 3 millió Ft vehető fel kamatmentesen 3 évre.

A Toledo palettáját is újradolgozta a márka. A jelenlegi Toledo sorozat tagjaiban minden idők legjobb ár- érték arányú Toledo modelljeit kínálja a SEAT a vonzó megjelenésű, kiforrott technikából. Az 1.6 literes Toledo Premium és Premium Plus modellek mellett a 110 lóerős TDI Premium Plus már 5.108.000.-Ft-tól a kategória talán legkedvezőbb vétele. A paletta megkoronázásaként kiemelkedően gazdag alapfelszereltséggel a SEAT piacra dobja az 1.8 literes 180LE-s SEAT Toledo Premium Plus modellt, melyhez szintén felár nélkül kínálja a 0%-os THM finanszírozást vagy az Alcantara/bőr kárpitot, elektromos ülésállítást és téli csomagot tartalmazó extra felszereltséget.

Legnagyobb arányban a második éve piacvezető nagy egyterű, az Alhambra árait sikerült csökkenteni: az alapmodellnek a tavalyi árakhoz képest 1 millió Forinttal csökkentett áru, 6 sebességes, 1.8 T 150LE-s SPORT felszereltségű Alhambra számít. Nem csupán többlet teljesítményt és nyomatékot nyújt az autó, hanem magasabb felszereltséget, komfortot és mindezt alacsonyabb áron.

A SEAT, ahogy közleményükben fogalmaznak, fenntartja a jogot, hogy előzetes figyelmeztetés nélkül mindig többet és többet kínáljon az autózás szerelmeseinek!