A vállalat a Fox Cityhopper smart autók médiafelületének felajánlásával támogatja az Unicef Magyar Bizottságot, a tragikus dél-kelet ázsiai Tsunami katasztrófa túlélő gyermekei megsegítésére.

A Fox Cityhopper – 1 eurós autóbérlési rendszer – 10 darab smart autója az Unicef magyarországi szervezetének támogatására ösztönzi az utca emberét és egyszerű, gyors támogatási lehetőséget biztosít a smart bérlőknek. Az akció ideje alatt a Fox Cityhopper telephelyén, az autók átadásakor és visszavételekor a bérlőknek lehetőségük van közvetlenül készpénzbefizetéssel támogatni az Unicef-et. A támogatás nem kötelező, az autókért a kampány ideje alatt is, csak napi 1 eurót kell fizetni, minden bérlő – a saját lehetőségei szerint – egyszerűen és zökkenőmentesen adhat támogatást az Unicef részére.

„A célunk az, hogy minél több ember figyelmét irányítsuk rá arra, hogy hatalmas szükség van, még hetekkel, hónapokkal a katasztrófa után is, az emberek segítségére. Bízunk abban, hogy a Fox Cityhopper autók segítségével sikerül az emberek figyelmét felhívni az adományozásra, és hisszük, hogy támogatásgyűjtési akciónkhoz sok bérlőnk és ügyfelünk is csatlakozni fog!” – mondta Tasnádi Zoltán, a Fox Autorent kereskedelmi igazgatója.

A 10 db smart-on az Unicef logo, a „Segítettél már?” felirat, a szervezet telefonszáma és webcíme is látható. A támogatási lehetőségekről bővebb információ a www.unicef.hu oldalon, vagy a 1/201-4923 telefonszámon szerezhető be.

 Unicef adományszámla száma: OTP 11705008-20123725