A tavalyi év sikere után idén második alkalommal rendezik meg a Suzuki Családi Motoros Találkozót. A rendezvény látogatása, és a programokon való részvétel ingyenes.

Az esemény számos szórakozási lehetőséget kínál a motorosoknak, és családtagjaiknak egyaránt, ugyanis a reggeltől estig zajló koncertek, és programok között minden korosztály megtalálja a magának legmegfelelőbb kikapcsolódást. Természetesen a főszerep ezúttal is a motorozásé. Quadozás, gokartozás, és ami legfontosabb: tesztmotorozás a Suzuki több tucat rendelkezésre álló modelljével.

A rendezvényen kiállít a Suzuki tizenhárom márkakereskedője, akik számos akcióval várják az érdeklődőket. Nem marad el a használt motor börze sem, és képviselteti magát a márka összes motoros klubja is. Légvár, lufik, arcfestés, bohócok, és különlegesebbnél-különlegesebb szórakoztató eszközökkel hatalmas játszótér várja majd a legifjabb korosztályt.

A színpadon délelőtt tíztől olyan előadók váltják egymást, mint a Megasztárból megismert Boogie, a 2005-ös év egyik legígéretesebb felfedezettje Lola, továbbá az ’50-es ’60-as évek táncdalait felelevenítő Marót Viki, és az őt kísérő Nova Kultúr Zenekar. Délután a gyulafirátóti kedvenc Sub Bass Monster, és a nemrég új dupla albummal jelentkező Bon Bon szórakoztatja majd a közönséget. A számos híresség, és sztárvendég között jelen lesz az eseményen Talmácsi Gábor, és bemutatót tart a Suzuki GSX-R Kupa. Végül, de nem utolsó nincs motoros rendezvény streetfighter show nélkül. A nézőket nem más sokkolja majd lélegzetelállító mutatványaival, mint a menetiránynak háttal ülve motorozás Guiness-rekordjának (200,78 km/óra) felállítója, Borsay Szabolcs.

Helyszín:
Hungaroring

Időpont:
2006.05.28.

Belépés:
Ingyenes

Programok
8:00 Kapunyitás
11:00 Lola
11:30 Boogie
12:00 Maróth Viki és a Nova Kultúr Zenekar
12:30-14:00 Talmácsi Gábor és további sztárvendégek a színpadon
Suzuki GSX-R Kupa verseny
Borsay Szabolcs streetfighter bemutató
14:00 Sub Bass Monster
15:00 Bon Bon