A funkcionalitás és az egyedi dizájn közös erénye a férfi és női “Cayenne Classic Chronograph” óráknak. Olyan lenyűgöző technikai részletekkel rendelkeznek, mint a stopper funkció és a részidő mérés, valamint a kompakt rozsdamentes acél tok és a kiváló minőségű bőrszíj. Igazán figyelemreméltó a “Women’s Cayenne Classic Chronograph Limited Edition” óra, amelyből csak 911 darab készült. A fehér bőrszíjjal kombinált vörös részletek a szíjon és a számlapon a Porsche Cayenne kollekció igazán különleges kiegészítőjévé teszik.

A kollekció robusztus, vászonból készült táskáit sportos, lezser dizájn jellemzi. A vörös “Cayenne Handbag” kézitáska a hozzá illő “Cayenne Zipped Purse” pénztárca, a barna “Cayenne Travel Bag” utazótáska és a bőr díszítésekkel ellátott “Cayenne Business Case” aktatáska ideális az úton levőknek.

A Cayenne textil kollekció mosott arculata sportos, elegáns megjelenést biztosít, a kiváló minőségű anyagok használata pedig optimális komfortot garantál. Például a könnyű és sportos férfi és női “Cayenne Leather Jacket” bőrkabátok báránybőrből készülnek és a jellegzetes Porsche logó is megtalálható rajtuk.

Annak érdekében, hogy a Porsche életérzést a következő generációval is megosszuk, a kínálat két gyermekautót is tartalmaz: a “Cayenne Pedal Car” pedálos kisautó és a “Cayenne Electric Car” elektromos kisautó az eredeti mintájára készültek és igazán élvezetes vezetési élményt nyújtanak a kis rajongóknak. A különböző Cayenne változatok 1:43 és 1:18 arányú modelljei teszik teljessé a kollekciót.