A győri európai disztribúciós központot a Renault 100 százalékos tulajdonában lévő, 80 alkalmazottat foglalkoztató leánycég, a Hungarian Alliance Logistics működteti. A központ létrehozásáról azt követően döntött a Renault, hogy a három márka eladásai jelentősen bővültek Kelet-Közép-Európában.

Az összesen 13 millió euróba kerülő központ 19 ezer négyzetméteréből 12 300 négyzetméteren Renault 6700-on Nissan-alkatrészeket tárolnak, és úgy méretezték, hogy a Renault és a Nissan által közösen létrehozott új informatikai rendszer egyidejűleg akár kétmillió megrendelést is kezelni tudjon. Ezzel a kapacitással – amely lehetővé teszi az alkatrészellátást a következő öt év várható forgalombővülése során – a győri centrum Európa egyik legnagyobb teljesítményű alkatrészközpontja.

A 2004-ben értékesített közel 125 ezer új gépjárművel a Renault-Nissan csoport ma a közép-európai piac 11,7 százalékát tartja kézben, amelyből a Renault 10, a Nissan pedig 1,7 százalékkal részesedik. A Renaultnak a négy franciaországi alkatrészraktár mellett a győrivel együtt kilenc európai disztribúciós központja van. Európán kívül a csoport alkatrész-terjesztését a Nissan irányítja Japánban, Ausztráliában, Mexikóban és Dél-Afrikában, a Renault pedig a Mercosur-országokban, Marokkóban és Romániában. Magyarországon 43 értékesítési pontja van az 1990-ben létrehozott márkaképviseletnek, a Renault Hungária Kft.-nek.