Mindezek ismeretében a Škoda Auto idén is folytatja a tavalyi rendkívül pozitív növekedési ütemét. Ezzel együtt 2006 első negyedéve is rekorderedményt hozott a Škoda számára: 2006. januárjától márciusig összesen 129 778 autó kelt el a Fabia, az Octavia, illetve a Superb modellekből, ami 18,5 százalékkal jobb eredmény, mint 2005 első negyedévének mérlege. Az első negyedévben valamennyi típusból több talált gazdára, mint az előző év hasonló időszakában: a Fabia-ból 7,2 százalékkal, a Superb-ből 14,7-del, míg az Octavia-ból 31,7 százalékkal többet értékesített a vállalat, mint 2005 első három hónapjában. Mindezek fényében a Škoda 2006-ra is rekordszámú kiszállításra számít.

Az értékesítési övezeteket áttekintve is minden régióban növekedést könyvelhet el a cseh autógyár: az előző év hasonló időszakához képest Nyugat-Európában 17,9 százalékkal több Škoda kelt el, Közép- és Kelet-Európában 10,8 százalékkal nőtt az értékesítés, míg Ázsiában és a tengerentúlon jelentős, összesen 73,8 százalékos növekedés volt tapasztalható.

Az alábbi országokban pedig rekordnegyedévet zárt a Škoda: Németország, Spanyolország, Belgium, India, Románia, Magyarország, Franciaország, Ukrajna, Svájc, Írország, Dánia, Finnország, Luxemburg, Litvánia, Lettország, Görögország és Bulgária.