A www.chevroletdesign.com széleskörű betekintést nyújt a Chevrolet megújult formavilágába. Természetesen az sem véletlen, hogy az oldalt akkor hozták létre, amikor két teljesen új globális Chevrolet modell, a Cruze és a Spark megjelenik a piacon.
Az oldal látogatói részletes információt kapnak arról, hogy milyen kihívásokkal kell szembenéznie a formatervezőknek, amikor globális autót terveznek. Bepillantást nyerhetnek abba a nemzetközi szintű együttműködésbe, amely lehetővé teszi egy egész világon piacra kerülő autó kifejlesztését. Továbbá az oldal kitér arra is, hogy milyen módon lehet biztosítani első pillantásra felismerhető, össze nem téveszthető formajegyekkel, hogy egy Chevrolet összetéveszthetetlenül Chevrolet legyen.
A weboldal kitér arra is, hogy milyen fontos szerepet játszik a megfelelő design az autózás környezetkímélőbbé tételében. Hiszen nemcsak a megfelelő technológia, hanem az alkalmazott design is jelentősen elősegítheti a környezetbarát autógyártást, például az felhasznált anyagok minőségével vagy a formatervek aerodinamikai jellemzőivel.
Az oldalra látogatók lehetőséget kapnak a Chevrolet legújabb koncepció modelljeihez kapcsolódó vizuális anyagok megtekintésére, beleértve ebbe a videókat, fotókat és vázlatrajzokat is. Az oldalon található egy interaktív naptár is a Chevrolet legfontosabb eseményeiről, melynek bejegyzései más Chevrolet oldalakra, illetve hírportálokra és blog portálokra mutatnak.
“Az oldal létrehozásával a Chevrolet célja az volt, hogy bemutathassa új formavilágát és jövőbeli terveit az embereknek” – mondta Wayne Brannon, Chevrolet Europe igazgatója.  “Az oldal informatív és szórakoztató, mindenkinek hasznos és érdekes lehet, aki érdeklődik a design világa iránt. A jelenlegi webes felület azonban csak a kezdet: a Chevrolet tervei közt szerepel az oldal további bővítése, hogy ezáltal még több érdekes, designhoz kapcsolódó információnak tudjon helyt adni.

A Chevrolet design oldala: www.chevroletdesign.com

A Chevrolet európai design pályázata: http://www.youngcreativechevrolet.eu/2009/