Az elmúlt év eladási mutatója – különösképp a kimagasló utolsó negyedévé – hozzásegítette a márka további erősödését a régió piacain. A 2006-os évhez képest ugyanis 38%-kal több Saab kelt el a Polar Mobil által lefedett piacokon (Magyarország, Csehország, Szlovákia, Románia, Bulgária és Szerbia).

A fontos sikereknek köszönhetően a Polar Mobil 2008-tól további két országban, Szlovéniában és Horvátországban is kizárólagos forgalmazója lett a Saab márkának.

A régióban egyelőre hazánk vezet az eladások terén, 2007-ben Magyarországon 311 vásárló választotta a svéd eleganciát, ami több mint 10%-kos növekedés az előző évhez képest. Ugyanakkor a Polar Mobil által lefedett többi országában kiugró ütemben növekedtek az eladások, Romániában 83, Bulgáriában 60, Csehországban 35%-kal több Saab talált gazdára, mint 2006 folyamán.
Emellett – az eddig kisebb volument jelentő piacokon – Szerbiában és Szlovákiában az eladások megtöbbszöröződéséről beszélhetünk. A tovább bővülő forgalmat a vállalatcsoport újabb 8 szalon megnyitásával kívánja elősegíteni 2008-folyamán.

A régióban egyre nagyobb figyelmet kapnak a környezettudatos járművek, így a Saab tovább folytatja környezetbarát bioetanol üzemanyagot felhasználó BioPower autóinak népszerűsítését is.