Először tart közlekedésbiztonsági találkozót gyermekek részére a Michelin Magyarországon. A Junior Bike rendezvénysorozat Európa több nagyvárosában aratott már osztatlan sikert a gyermekek és szülők körében egyaránt.

A Michelin Junior Bike közlekedésbiztonsági eseménynek hazánkban Vác városa ad otthont október 9-én. A jelentkezők egyénileg indulhatnak a nem gyorsasági jellegű megmérettetésen, melyre nincs nevezési díj. A Konstantin téren és környékén zajló rendezvény célja, hogy felhívja a gyermekek és a szülők figyelmét a biztonságos közlekedésre, valamint saját- és társaik biztonságára. Mivel a biztonságos biciklizés áll a rendezvény középpontjában, a Michelin minden résztvevő gyermeknek ingyen bukósisakot ad ajándékba!

A gumiabroncsgyártó cég közlekedésbiztonsági programjának célja, hogy ilyen és ehhez hasonló figyelemfelkeltő akciók szervezésén keresztül ráébressze az embereket a felelősségteljes és biztonságos közlekedés fontosságára.

Jelentkezési feltételek

Ne felejtse otthon gyermeke biciklijét!!!

A meghívott gyermekek október 7-ig adhatják le jelentkezésüket a versenyre interneten keresztül (www.michelin.hu), vagy telefonon (a 06 1 411 15 21- normál díjazású vonalon,) illetve a váci iskolákban elhelyezett gyűjtőládákban. A rajthoz állás és az ingyenes bukósisak előfeltétele a helyes regisztráció.

A rendezvény helyszíne: Vác, Konstantin tér

Időpontja: 2004. október 09. du. 2-től

A találkozó Vác központjában, a Konstantin teret körülvevő utcákon zajlik majd, egy körülbelül 800-1000 méteres távon. A start és a cél a Michelin által felállított kapukban lesz, míg a téren egy sátrakból felépített kis falu várja a vendégeket.
A gyermekek ajándékcsomagot kapnak, amely a sisakot, a rajtszámot és további apróságokat tartalmaz. Továbbá a Neuzer jóvoltából lehetőség nyílik a kerékpárok állapotfelmérésére is.

Az első futam 14:00-kor kezdődik, a 11 éves gyermekek részvételével, míg a rendezvény a 4 évesekkel zárul..
A találkozó végén minden gyermek uzsonnát kap a West End City Center jóvoltából.