Modern klasszikus, a márka stílusában

Szoros együttműködésben a Mercedes-Benz sindelfingeni design-stúdiójával modern klasszikusokat hoztak létre, a márka félreismerhetetlen stílusában. Az írószerek formavilága a Mercedes-Benz autókéhoz igazodik, a csiptetőn elhelyezett márkaembléma például a hűtőmaszkot idézi.

Eredeti autószínek

Ugyanilyen szorosan kapcsolódik az autókhoz az írószer-választék színe is. A kollekció valamennyi darabja négyféle eredeti metálszínben áll rendelkezésre: van Obsidian Fekete, Iridium Ezüst, Tansanit Kék és Chablis, decens krómdíszítéssel. A sajátosan mély csillogást többrétegű festéssel és kézi polírozással érik el. A kupak gyűrűjén lézerrel gravírozott “Mercedes-Benz” felirat olvasható, a csiptetőre pedig külön helyezik fel a háromdimenziósan modellezett csillagos emblémát.

E jellemzőknek köszönhetően stílust, magabiztosságot és egyéniséget fejez ki a “Writing Instruments” kollekció – tehát olyan tulajdonságokat, amelyeket Mercedes-Benz autójuktól és mindennapi használati tárgyaiktól is elvárnak az igényes ügyfelek.

Tartós anyagok, elsőrangú kidolgozás

Színvonalasak az anyagok is: az írószerek háza és csavaros kupakja szilárd, de könnyű alumínium, a csiptető, a középső gyűrű és a csúcs krómozott sárgaréz. A töltőtoll M-méretű tollhegye nemesacél, hosszú élettartamot és sima írást biztosító irídium-heggyel. Kapható pumpás és tintapatronos kivitelben.

Az írószereket kézzel rakják össze az olaszországi Pastoranóban, ahol jól megfér a hagyományos kézműves munka a modern CNC-megmunkálással. A tollhegyet, a tintatartályt, a ceruza belsejét és a golyóstoll-csúcsokat a német Schmidt Technolgy prémium-gyártó szállítja, amely már ötven éve látja el világszerte a legjobb márkákat.

A vevők optimális ellátását vásárlási tanácsokkal, illetve a későbbi szakszerű karbantartást biztosítandó kizárólag válogatott szaküzletekben kapható a Mercedes-Benz “Writing Instruments”. Ára Németországban 185,00 és 215,00 euró között van, valamennyi termék kapható már.